Avonden buiten genieten

Frisse lucht is heerlijk en daar willen we natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Want we willen die frisse lucht inademen en eigenlijk niet bedenken dat het alweer september is en de r alweer in de maand zit. Want dit betekend natuurlijk ook nog eens dat de zomer tegen zijn eind gaat lopen en die heerlijke zomeravonden ook ten einde komen. Of toch niet? Want we kunnen het natuurlijk ook zelf doen. Een soort zomeravond organisatie maar dan midden in de herfst en winter. Eentje waar je alsnog lekker buiten kan blijven zitten en kan genieten van de frisse lucht. Maar hoe kan je dat dan doen?

 

Dat kan namelijk met het volgende!

Wanneer je een Hot tub in de tuin laat plaatsen kan jij het gehele jaar door buiten in het water dobberen en dan ook nog zonder dat je het koud krijgt. Want het voordeel is natuurlijk dat je een houtgestookte hottub kan kiezen die je kan verwarmen en dat je het daardoor niet koud zal krijgen in het water. En dat is natuurlijk ideaal want zo kan jij in hartje winter nog lekker buiten in het water dobberen zonder dat je het koud krijgt. Laat die extra "zomer" avonden maar komen.

 

Je kan ook een fijne lounge plek maken in de tuin waarbij je eventueel een overkapping hebt maar dan ook een vuurtje kan stoken. Een kampvuur zorgt namelijk ook voor erg veel warmte waardoor je het ook niet heel snel koud krijgt. Een lekker zacht dekentje mee naar buiten en je kan het nog best wel lang volhouden zo buiten. En het voordeel als je een overkapping hebt dat je dus altijd droog zit. Dus ook als het regent kan jij nog lekker buiten blijven zitten onder een dekentje en kan jij lekker genieten van de regen die op het dak tikt en dan ook nog met een lekker kampvuur. Beter kan je het bijna niet krijgen lijkt mij zo. 

 

Hoe zorg jij er voor dat je nog wat langer van de mooie avonden buiten kan genieten? Heb jij een fijn afdak waar je onder kan zitten of een lekkere warme hottub waar je in kan zitten? Je kan het natuurlijk zo gek maken als dat je zelf wilt en dat is juist fijn. Want je kan precies doen wat je zelf fijn vindt. En misschien nog wel het aller belangrijkste, je kan kiezen wat ook nog eens in jouw tuin past.