De lekkerste fruit cadeaus

Ben je op zoek naar een leuk en lekker cadeau voor elke gelegenheid? Of je nu iemand beterschap wil wensen, een hart onder de riem wil steken, wil feliciteren of wil bedanken, met een fruitmand als cadeau zit je altijd goed. Een fruitmand is een leuk, lekker en gezond cadeau waar je iedereen blij mee maakt. Bij Fruitzaam Gifts kun je terecht voor de leukste fruitige cadeaus. Ze verkopen allerlei soorten en maten luxe fruit cadeaus, zodat je altijd het perfecte cadeau vindt om te geven.

Luxe fruitmanden

Hoewel Fruitzaam Gifts is uitgegroeid tot een bedrijf waar je allerlei soorten cadeaus kunt kopen, van mooie ballonnen tot luxe cadeausets, blijven de fruitmanden populair. Het assortiment is dan ook heel uitgebreid. Je kunt niet alleen kiezen voor verschillende maten, maar ook voor verschillend verpakkingsmateriaal. Je kunt simpelweg gaan voor een kartonnen doos, maar kunt ook kiezen voor een mand of kist die de ontvanger daarna nog kan hergebruiken. Daarnaast wordt de fruitmand gevuld met een heleboel verschillende soorten fruit. Natuurlijk zijn er de standaard fruitsoorten, zoals appel, peer, kiwi en mandarijn, maar je kunt ook kiezen voor een fruitmand met exotisch fruit. Daar zit dan ook nog ananas, mango, passievrucht en avocado in, om je cadeau nog specialer te maken. Doordat Fruitzaam Gifts al ruim tien jaar ervaring heeft in de AGF-sector, weten ze alles over fruit. Daarom is het fruit dat verwerkt wordt in de cadeaus heel vers en van de beste kwaliteit.

Extra luxe en persoonlijk

Bij Fruitzaam Gifts kun je je cadeau nog specialer maken door de fruitmand verder aan te vullen met bijvoorbeeld verschillende fruitsapjes, heerlijke noten, lekkere thee of snoepjes. Zo maak je je cadeau nog leuker voor de ontvanger. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om je cadeau persoonlijker te maken door er een kaartje met een boodschap aan toe te voegen. Als laatste wordt je fruitmand ook nog eens mooi ingepakt en versierd zodat je echt een leuk cadeau hebt om te geven, voor welke gelegenheid dan ook.

Fruitmand bezorgen

Als je dan het perfecte fruit cadeau hebt samengesteld, kun je heel makkelijk je fruitmand laten bezorgen. Dat kan thuis, of bij de ontvanger. Als je je fruitmand voor 23:59 bestelt, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis. Is het cadeau voor een specifieke datum, zoals iemands verjaardag, dan kun je de datum dat de fruitmand bezorgd moet worden natuurlijk ook zelf uitkiezen.