Beter horen? Bel Oogvoororen

Een gehoortoestel nodig hebben is soms niet prettig. Het idee dat de eigen oren achteruitgaan door ouderdom, een aandoening of misschien wel een ongeluk. Daarnaast is het regelen van een gehoortoestel vaak ook nog eens veel werk. Vanwege het coronavirus gaan we ook liever niet meer zo veel naar buiten, of met het openbaar vervoer. Als je slecht ter been bent, kan dit een vervelende klus zijn.
Daarvoor heeft Oogvoororen nu een hele fijne oplossing: zij komen naar ú!
U kunt een afspraak bij ze maken, waarna er een audicien bij u thuis komt wanneer het u uitkomt. Zelf een dag kiezen, tijdstip, en het is zo gepiept.
Verder ook geen moeilijk gedoe; ze zijn namelijk mobiel. En daarmee bedoelen wij niet: ze zijn makkelijk te bereiken (dat ook) maar alle apparatuur die een winkel normaal gesproken heeft staan, hebben zij ook. En dan op zo'n manier dat ze ermee kunnen reizen, en dat het dus snel mee op pad kan.
Prettig toch?

Hoe werkt het?

Als u belt, maakt u eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Omdat een hoortoestel krijgen opzich al spannend is en daarnaast men bang is voor de gezondheid, is het extra prettig dat dit bij u thuis kan gebeuren. Een vertrouwde omgeving, een kopje thee, en een gezellig gesprek helpt u zo een stapje verder naar een goed gehoor. Nadat de audicien een hoortest heeft afgenomen bij u, kunt u ook nog aangeven wat u wel en niet zoekt in een gehoorapparaat. Dit neemt de audicien mee in zijn aanbeveling. Tijdens het adviesgesprek wordt vervolgens uitgelegd welke gehoortoestellen het beste bij u passen.

Perfecte scores

Er is een goede reden voor dat Oogvoororen gemideld een 9.1 scoort van zijn klanten. Niet alleen mensen die voor het eerst met gehoorproblemen aankomen, maar ook klanten die al jaren moeite hebben met hun eigen gehoortoestel zijn fan. Dit komt doordat bij Oogvoororen ze professioneel en grondig de oormeting uitvoeren. Zo komt u wellicht na een aantal jaren erachter dat uw hoortoestel die u nu heeft, helemaal niet bij u past! Het zou zonde zijn een aantal jaren te verspillen aan slecht horen, zo moet u altijd een second opinion vragen. Stel u voor dat u jarenlang uw eigen stem niet kunt horen, of de vogeltjes die buiten kwetteren? Oogvoororen probeert met iedereen een stapje vooruit te zetten, of dat nou een kleine stap of een enorme sprong is.
Overtuigd? Bel snel voor een afspraak en ze komen bij u langs.