Borrelpakketten voor de alternatieve vrijmibo!

Dat thuiswerken werkt, daar kijkt menig werkgever van op. Je geeft toch de controle een beetje uit handen. Je kunt maar moeilijk zien of je medewerkers keurig hun uren maken. Maar wat je wel kunt zien, dat zijn de resultaten. Die zijn in veel bedrijven beter dan ooit. En daar gaat het uiteindelijk om. Het is daarom wel zo logisch om eens in de zoveel tijd je medewerkers in het zonnetje te zetten. Ze werken nu al zo lang thuis en moeten nu al zo lang zonder die gezellige vrijmibo. Bestel daarom een borrelpakket thuiswerkers voor ze. En doe daar een kaartje bij waarop staat dat ze komende vrijdag vanaf 16.00 uur (of welke andere tijd dan ook) worden verwacht op de alternatieve vrijmibo. Dat valt vast in goede aarde!

Borrelpakketten zijn een goed idee, ook voor een andere gelegenheid

Want hoe erg we onze collega’s en die gezellig vrijmibo ook missen, misschien missen we onze familie en vrienden nog wel meer. En dus wordt het ook eens tijd om hen in de watten te leggen. Dit kun je natuurlijk helemaal spontaan doen, zonder duidelijke aanleiding. Stuur borrelpakketten naar je beste vrienden en spreek een online mannenavond af. Of stuur borrelpakketten naar je vriendinnen en spreek een online bijkletsavond af. Kijk samen dezelfde film of voetbalwedstrijd of ga met elkaar even zitten voor een goed gesprek. Dat is anders dan anders, maar zeker de moeite waard.

Lekker borrelen kan ook alcoholvrij

Je verwacht het niet, maar er zijn ook alcoholvrije borrelpakketten beschikbaar. Deze borrelpakketten vind je gewoon tussen de andere pakketten op de site. Er staat duidelijk bij of het gaat om een alcoholvrij borrelpakket. Deze pakketten doen in niets onder voor de andere pakketten, ze zitten net zo vol met lekkers, alleen bevatten ze (dus) geen alcohol. Deze pakketten kun je gebruiken om naar je zwangere collega te sturen of naar die vriend die uit principe niet drinkt. Zo wordt niemand buitengesloten.

Bestel je pakket online en regel de bezorging op afstand

Het is niet nodig om eerst alle pakketten thuis te ontvangen en ze dan zelf te adresseren en weer naar het postinleverpunt te brengen. Nee, je bestelt de borrelpakkettten (en alle andere pakketten) gewoon online en geeft aan waar ieder pakket naar toe moet. Zo weet je zeker dat alle pakketten tegelijkertijd worden verstuurd. De kans is dan ook groot dat iedereen tegelijk het pakket ontvangt. Wil je een pakket persoonlijk overhandigen? Dat kan ook, met inachtneming van de huidige maatregelen.