Veilig aan het werk op de bouwplaats!

De wintertijd is ingegaan, het wordt kouder buiten en brengt deze nieuwe tidj weer vele voor- en nadelen met zich mee. De voordelen zijn bijvoorbeeld dat de feestdagen in zicht komen en het weer tijd is om gezellig met kaarsjes de avond door te komen. Het nadeel is dat bepaalde werkzaamheden minder goed uitgevoerd kunnen worden, omdat het later licht en eerder donker is. Ook in de bouwsector is dit duidelijk te merken. Werknemers in de bouw begonnen meestal al in het donker, maar nu zullen ze nóg langer in het donker moeten werken. Hoe kun je er nu in de bouw voor zorgen dat het werk altijd veilig it te voeren is, ook in deze donkere periode? We vertellen het je graag!

Led bouwlampen kopen

Wanneer je graag veilig en met voldoende licht aan het werk wilt gaan op de werkplaats buiten of in de loods, kun je led bouwlampen kopen om altijd te beschikken over de juiste verlichting. Met een led bouwlamp kun je de juiste sterkte bepalen van de LED bouwlamp, om vervolgens te werken met het juiste licht. Er zijn verschillende wattages te verkrijgen, waardoor er op ieder tijdstip gewerkt kan worden met een juiste LED bouwlamp.

Verschillende soorten LED bouwlampen

Er zijn verschillende soorten LED bouwlampen te verkrijgen. Het onderscheid tussen de verschillende LED bouwlampen zit hem in de verschillende lichtopbrengsten, branduren, het vermogen van de lampen en de kleurtemperaturen. Ook wanneer je een specifieke voorkeur hebt voor een bepaald soort licht is hier nog een keuze in te vinden. De meest voorkomende LED bouwlampen zijn de lampen die over een wattage van 100 watt beschikken. Deze LED bouwlampen kunnen tot wel 50.000 branduren meegaan. Naast de kwaliteit van het licht en de duurzaamheid van de LED bouwlamp, beschikken de LED bouwlampen ook over een aantal robuuste eigenschappen. Bij slechte weersomstandigheden bij een buitenklus zal de lamp ook moeten blijven branden, waar dan ook zeker aandacht aan is besteed bij de productie van de LED bouwlampen. De LED bouwlamp 100 watt is daarom ook uitstekend te gebruiken bij bijvoorbeeld een verbouwing of een andere buitenklus!

Extra opties bij een LED bouwlamp

Naast de standaard eigenschappen van de LED bouwlampen, beschikken sommige lampen ook over extra functies. Wanneer je wilt voorkomen dat de bouwlamp op onnodige momenten blijft branden en stroom blijft trekken, is het aan te raden om een LED bouwlampen aan te schaffen die beschikken over een bewegingssensor. De LED bouwlampen zullen alleen branden op de momenten dat er recent langs de sensor is gelopen, waardoor er veel energie bespaart zal worden.

Wanneer je nu eenmaal de LED bouwlampen hebt aangeschaft, kun je veilig en met voldoende licht aan de slag met de klus. Succes en tot het volgende blog!