Daily Paper, voor heren en dames

Daily Paper is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend merk, en ze staan vooral bekend om hun fijne en comfortabele sweaters. Daily Paper is opgericht in 2012 door drie Amsterdammers met Afrikaanse roots, en veel winkels verkopen inmiddels de kleding van dit merk. De Afrikaanse roots komt weer terug in de kleding van dit merk, wat het uniek maakt. In een korte tijd is dit merk zeer populair geworden. De kleding van Daily Paper is tijdloos, en je kunt uitgaan van zeer goede kwaliteit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat de kleding lang meegaat. Naast sweaters verkoopt Daily Paper o.a. ook broeken, jassen, jurken en tassen. Wil je een item kopen van Daily Paper?

Daily Paper sale

Als je een item wil aanschaffen uit de collectie van Daily Paper, dan is het ook leuk om dit tijdens de sale te doen. De kortingen kunnen dan namelijk nog weleens oplopen tot 50% of meer per item. Daily Paper heeft zelf weleens sale op hun eigen website, maar er kan ook een sale zijn via webwinkels die dit merk verkopen. Het merk komt overigens vaak twee keer per jaar met een nieuwe collectie, dus hou dit in de gaten als je benieuwd bent naar de nieuwste items! Naast dit merk, is het merk Karhu ook een fijn merk.

Karhu

Karhu is een merk dat al jaren bestaat, namelijk al 100 jaar. Het merk is opgericht in Finland. Aangezien ze al jaren bestaan weet het merk precies wat ze moeten doen om succesvol te blijven. Karhu staat vooral bekend om hun schoenen, die werden gedragen door Finse atleten in de jaren 20 en 30 die hiermee ook hun medailles behaalden. Hierdoor werd het merk ook al snel populair, en dat is het nu nog steeds. De schoenen van Karhu zijn klassiek en modern, maar ook duurzaam. Daarbij is de fit van de schoenen comfortabel, en kun je ze tijdens meerdere activiteiten dragen. Ga je naar je werk? Dan zul je altijd comfortabel kunnen lopen op de moderne Karhu schoenen. Ga je een rondje wandelen? Ook dan kunnen de schoenen van dit merk niet missen. Naast schoenen kun je er overigens ook terecht voor kleding, zoals sweaters, shorts en sokken. Met items uit de collecties van Daily Paper en Karhu ben je helemaal klaar, voor zowel vrije tijd outfits of bijvoorbeeld outfits voor naar je werk!