De zomer is voorbij en het wordt kouder en kouder

Gala van het jaar  

Ik kijk er super erg naar uit. Mijn school organiseert voor alle laatstejaars een eindgala. Mijn vriendinnen en ik hebben al super veel plannen...

Lekker op de fiets

Bewegen is voor ons allemaal gezond. Toch doen we het over het algemeen helaas te weinig. Zo pakken we liever de roltrap of de...

Je nieuwe huis inrichten

Hoera, je hebt eindelijk een huis of appartement kunnen bemachtigen na wellicht een lange zoektocht. Na de overdracht van de sleutels en al het...

De voordelen van Charlie Temple

Het kopen van een bril kan soms een dure uitgave zijn. Met de verschillende merken en monturen is er ook ontzettend veel keuze om...

De warme dagen zitten er weer op en het wordt langzaam kouder. De zon gaat elke dag een beetje meer naar beneden. Omdat mijn opa niet erg fan is van de kou ik wil ik hem een keer in de watten leggen. Hij verdient het om een superleuke dag te hebben, nu oma er helaas niet meer is.

Wat ik precies ga organiseren

Het is binnenkort de dag van de ouderen en ik wil mijn opa graag wat extra liefde geven. De herfst gaat beginnen en hij vindt het niet zo leuk. Vaak slaapt hij in zijn trui en onder een dikke donsdeken. Ik ben van plan om gezellig een dagje naar de Veluwe te gaan. Ik mag van de begeleiders een dag met hem op stap gaan in de rolstoel. Ik neem de verantwoordelijkheid op me. Hij hoeft die dag niet te lopen. Ik heb niet alleen een leuke dag georganiseerd, ik heb ook nog een klein cadeautje voor de oude man. Hij houdt absoluut niet van koude voeten, en onze hond Binky heeft vorige week zijn pantoffels kapot gemaakt. Nu wilde ik het natuurlijk goedmaken met hem, dus heb ik pantoffels voor heren gekocht. Deze stoere pantoffels passen super goed bij opa.

Hij mag deze wat mij betreft lekker aan doen als we naar de Veluwe gaan.

De dag van de valpartijen

De dag was aangebroken dat opa en ik naar de Veluwe zouden gaan. Hij was al helemaal ingepakt door de verpleegsters met een dikke jas en wollen sokken. Hij had er enorm veel zin in en hij had zijn pantoffels aan. Deze had ik hem de avond ervoor al gegeven, als verassing. Toen ik mijn opa naar beneden begeleiden, liepen we onhandig met z’n tweeën van de trap af. Mijn opa kan prima zelf lopen, alleen een groot stuk lopen is niet goed voor hem. Voordat ik het wist was ik zo op mijn opa aan het letten dat ik een trede miste. Ik gleed uit, maar ik kon mij gelukkig herpakken.

Eenmaal in de auto luisterde wij naar heerlijke oude klassiekers van Andre Hazes. Blijer kon ik mijn opa niet krijgen.

Een paar uur waren wij al aan het wandelen door de Veluwe. Het was strakblauw in de lucht en zo stil, dat je alle vogels kon horen fluiten. Ik was zo afgeleid door het geluid dat ik weer ondersteboven lag. Ik was gestruikeld. Mijn opa moest erg lachen, maar daardoor kon ik ook meteen weer lachen.

Het was een geslaagde dag en ik ben een hele trotse kleindochter.

Gala van het jaar  

Ik kijk er super erg naar uit. Mijn school organiseert voor alle laatstejaars een eindgala. Mijn vriendinnen en ik hebben al super veel plannen...

Lekker op de fiets

Bewegen is voor ons allemaal gezond. Toch doen we het over het algemeen helaas te weinig. Zo pakken we liever de roltrap of de...

Je nieuwe huis inrichten

Hoera, je hebt eindelijk een huis of appartement kunnen bemachtigen na wellicht een lange zoektocht. Na de overdracht van de sleutels en al het...

De voordelen van Charlie Temple

Het kopen van een bril kan soms een dure uitgave zijn. Met de verschillende merken en monturen is er ook ontzettend veel keuze om...

Vaderschapstesten

Twijfel je of je vader wel je echte vader is? Of lijk je niet op je broers en zussen? Dan kun je een test...

De zomer is voorbij en het wordt kouder en kouder

De warme dagen zitten er weer op en het wordt langzaam kouder. De zon gaat elke dag een beetje meer naar beneden. Omdat mijn...
Vorig artikelVeilig de weg op
Volgend artikelVaderschapstesten