Hoe maak je een outfit in de huidige stijl?

 

De huidige stijlen zijn nogal lastig om te volgen. Op internet zie je razendsnel dingen veranderen en mensen andere kledingstijlen aannemen. De grootste influencers posten continu hun gaafste outfits met de duurste merken, maar zijn hier dan ook de hele dag mee bezig. Je moet jezelf allereerst niet vergelijken met dat soort mensen, gezien jij een gewoon leven hebt. Je hebt andere verantwoordelijkheden dan een beetje Instagram posts maken dat begrijpen we maar al te goed. Toch begrijpen we ook dat je je outfits er leuk wil laten uitzien, een beetje gekleed naar de trends die momenteel heersen. Dit begrijpen we maar al te goed en daarom gaan we je hier mee helpen in deze blog. Dus, ben je klaar voor een kleine makeover? Dan gaan we samen aan de slag! We hopen dat je het leuk vindt, zo niet; wij zijn niet aansprakelijk!

Sneakers

We geloven er heilig in dat sneakers de basis zijn voor je hele outfit. Sneakers vormen een soort fundering voor de rest. Zie het als wat een vloer doet voor een interieur. Sneakers moeten daarom een paar zijn waar jij je comfortabel in voelt, die lekker lopen en die er bovenal ook goed uitzien. Kies sneakers die een beetje in een tennisstijl vallen uit de jaren ‘90. Sneakers die een beetje een retro look uitstralen, want dit is wat momenteel erg populair is. Je kunt dan kijken naar allerlei over gehypete sneakers van New Balance, maar je kunt ook een (beter en goedkoper) alternatief kiezen zoals Hi Tech sneakers. Deze schoenen staan symbool voor zo’n stijl en zijn makkelijk te combineren. Deze Hi Tech Schoenen kun je gemakkelijk online bestellen. 

Broek

Dan de broek. We gaan even uit van een lange broek. Cargo pants of een wijde spijkerbroek is wat ons betreft de beste optie. Dit staat enorm leuk op de hierboven genoemde schoenen en is wederom makkelijk te combineren met allerlei andere outfits. 

Top

Dan de kers op de taart; de top. Kies voor een oversized wit t-shirt of bijvoorbeeld een grijze trui. Lekker basic, maar zo gaat alle aandacht naar je gave broek en hippe sneakers. Wat ons betreft zit de schoonheid hem in de eenvoud en daarom moedigen we je van harte aan om iets spannends te maken met vrij basic kledingstukken, zoals die we hier genoemd hebben.