Installeer een keukenblok op de zolder

Het is momenteel bijna niet te doen om je kinderen op kamers te krijgen. De kamers die er zijn, zijn niet te betalen. En dan is er ook nog het idee dat je kinderen uit huis gaan. Dat kan bij zowel ouders als kinderen voor veel stress zorgen. Door een studentenkamer in te richten op zolder of zelfs in een blokhut in de tuin, heeft je studerende kind de vrijheid om een echte studietijd te beleven, maar dan zonder de extreme huren te betalen die momenteel worden gevraagd. Je hoeft daar niet eens heel veel voor te doen. Je kunt een keukenblok (laten) installeren, zorgt voor een badkamer met toilet en je kind is er klaar voor.

Een extra keukenblok in huis kan veel rust geven

Niet alleen met studerende kinderen in huis is het fijn om een extra keukenblok met alle apparatuur te hebben, ook wanneer je een groot gezin hebt kan het een fijne toevoeging zijn. En wat denk je ervan als je een B&B runt in je eigen huis? Je gasten zullen het op prijs stellen dat ze een keukenblok tot hun beschikking hebben. Maar er is meer. Heb je een praktijkruimte in je eigen huis? Ook dan kan een keukenblok in die ruimte een goede toevoeging zijn.

Je hoeft het niet duur te maken

Er is voldoende keuze uit goedkope keukens, je hoeft het echt niet duur te maken. Al is het natuurlijk wel van belang dat je apparatuur van goede kwaliteit kiest. Ook het energielabel is hierbij van belang. Je kunt een keukenblok inrichten met alleen een elektrisch fornuis, maar je kunt er natuurlijk alles aan toevoegen wat je maar nodig denkt te hebben. Van ovens en vaatwassers, van verschillende soorten kranen en koelkasten in verschillende formaten, je kunt je keukenblok precies zo samenstellen als je wilt.

Kies kleur of juist niet

Je kunt zo'n extra keuken zo opvallend maken als je zelf wilt. Kies je voor een statement kleur of ga je voor neutraal wit of crème? Dat is helemaal aan jou. Je kunt er een achterwand in een felle kleur achter plaatsen of juist hier gaan voor neutraal. Ook het aanrechtblad is er in verschillende kleuren en materialen. Je kiest precies die samenstelling die past bij de rest van het interieur. Want, of het nu gaat om een studentenkamer of een werkkamer, het oog wil ook wat. Online kun je de keuken samenstellen die past en die voldoet aan al jouw wensen.