Sds betonboren: handig voor jou!

Moet jij een gat maken in een betonnen vloer of wand? Dan kun je dit het beste doen met sds betonboren. Beton is natuurlijk een behoorlijk sterk materiaal. Je hebt dus een behoorlijk goede boor nodig om hier een goed gat in te krijgen. Met sds betonboren ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Wanneer je een gat moet maken in beton kan dit een groot gat zijn maar ook een klein gaat. Daarom zijn er op onder andere de website van boorkopen.nl heel erg veel verschillende maten. Zo kun je een gat in het beton boren van 4 millimeter. Maar je kunt ook een gaat in het beton boren van 16 millimeter of zelfs 26 millimeter. Op dit gebeid is er dus heel erg veel mogelijk met sds betonboren. Deze betonboren zijn heel erg eenvoudig te bestellen. Wanneer je de boren online besteld hoef jezelf de deur niet meer uit. Wanneer je de boren besteld heb je deze de volgende dag aan huis. 

Andere manier van boren

Je kunt beton ook boren met een hamerboor. Deze boren zijn ideaal wanneer je een wat groffer gat wilt maken in het beton. De hamerboor is voorzien van een snijkop van heel erg hardmetaal. Deze kop zorgt ervoor dat de boor zich eenvoudig door het beton heen werkt. Wanneer je een hamerboor gaat kopen is het wel belangrijk om te kijken of je de juiste machine hebt voor de boor. Het zou immers erg vervelend zijn als je er thuis achter komt dat de boor toch niet in jouw boormachine past. Let daar dus goed op. Vaak staat er op de website duidelijk aangegeven met welke boormachines de boor te koppelen is. Wanneer je een heel diep gat in het beton moet maken is het wel handig om een lange boor te hebben. Daarom zijn er ook voldoende lange boren te bestellen op de website van boorkopen.nl. Eigenlijk is er voor elke klus dus wel een geschikte boor te vinden. 

Gatzagen

Wanneer je aan het klussen bent kan het ook voorkomen dat je een gat moet maken in hout. Dit kunnen kleine gaten zijn waar je bijvoorbeeld een klein schroefje moet boren. Maar dit kunnen ook gaten zijn waardoor bijvoorbeeld een buis moet passen. Wanneer er een buis door het hout heen moet is het wel de bedoeling dat het gat wat groter wordt. Je kunt een groter gat heel eenvoudig maken met gatzagen. Bij deze boor zit er als het ware een soort draaiende zaag op het midden van de boor. Met de boor maak je dus het begin in het hout en wanneer dan de zaag aankomt bij het hout zorgt deze ervoor dat het gat in het hout een stuk groter wordt.