De voordelen van Charlie Temple

Het kopen van een bril kan soms een dure uitgave zijn. Met de verschillende merken en monturen is er ook ontzettend veel keuze om een bril te kopen. Hoe je het ook wendt of keert, een bril zal je toch de rest van je leven nodig hebben. Daarom is het slim om goed over je keuze na te denken want een bril gaat zeker weten een keer stuk of raakt zoek. Daarnaast wil je ook wel eens van montuur wisselen want je smaak veranderd nou eenmaal. Onlangs heb ik zelf bij Charlie Temple een zonnebril op sterkte gekocht en dat is mij erg goed bevallen. Charlie Temple verkoopt namelijk niet alleen brillen, het is een meer service gericht bedrijf die jouw helpt om weer te kunnen zien tegen een scherpe prijs. 

Een nachtje over slapen

Bij Charlie Temple hoef je niet een nachtje over je nieuwe bril na te denken. Je hebt namelijk altijd 100 dagen bedenktijd. Zo heb je genoeg tijd om te wennen aan je nieuwe bril. Soms kom je er namelijk pas na een tijdje achter dat jouw glazen niet de juiste sterkte hebben of vind je het montuur toch niet bij jou passen. Met de 100 dagen bedenktijd hoef je in ieder geval niet druk te maken of je jouw bril niet bij je vind paassen. Daarnaast krijg je ook twee jaar garantie op je bril. 

Snelle service

Als je jouw bril kwijt bent of hij is stuk gegaan wil je zo snel mogelijk een nieuwe hebben natuurlijk. Op charlietemple.com bestel je eenvoudig en snel een nieuwe bril. Charlie Temple verzend namelijk jouw bril dezelfde dag nog naar jouw toe als je voor 21:00 besteld op de website. Zo ben jij verzekerd dat je een nieuwe bril de volgende dag in huis hebt. 

Het grootste voordeel is voordeel

Het allergrootste voordeel van Charlie Temple is het voordeel op de website zelf wel. Doordat zij geen fysieke winkels hebben zijn de kosten lager. Hierdoor kunnen zij brillen voor een scherpe prijs aanbieden. Zo is het kopen van een nieuwe bril weer leuk geworden zonder een te hoog prijskaartje. 

Gratis persoonlijk advies

Als je niet goed weet welke sterkte je nodig hebt of je wil graag iemand in de winkel spreken is dat natuurlijk lastig wanneer er geen fysieke winkels zijn. Toch kun je bij Charlie Temple een medewerker spreken om persoonlijk advies te krijgen en dit doen zij geheel gratis. Je kan online een afspraak maken voor een video chat waarbij je al je vragen kan stellen en advies kan krijgen. 

Virtuele paskamer

Een ander nadeel is dat je een bril niet kan passen. Toch heeft Charlie Temple daar wat op bedacht. Een virtuele paskamer. Met behulp van augmented reality wordt de bril op jouw gezicht geprojecteerd en zo kun je toch zien hoe de bril bij je staat.