Deze producten moet je hebben voor je werk!

Als je voor het eerst gaat werken of gaat beginnen aan een nieuwe baan, is het handig als je je zaakjes goed op orde hebt. Dit zorgt voor een goede indruk bij je werkgevers en collega’s. Maar wat je allemaal nodig hebt hiervoor, daar zijn geen handboeken over geschreven. Gelukkig ben ik al vaak begonnen aan een ‘nieuwe uitdaging’ en coach ik tegenwoordig ook starters bij het beginnen aan hun werk carriere. Ik kan je dus precies vertellen welke producten zorgen voor een verzorgde uitstraling, een goede eerste indruk en een professionele werkhouden. Op die manier lijkt het alsof je al jaren werkervaring hebt! Lees nu hieronder welke producten ik onmisbaar vind in het werkleven. 

1: Goede hoesjes

Allereerst is het belangrijk om goede hoesjes te hebben voor je elektrische apparaten. Dit lijkt misschien een gekke tip en je denkt misschien dat dit een beetje ‘onnodige’ dingen zijn om te kopen, maar niets is minder waar. Door netjes een hoesje of goed beschermende tas te doen om je elektronische apparaten zullen mensen jou namelijk sneller zien als iemand is die zuinig op zijn spullen is. Daarnaast is het ook goed omdat je zo ervoor zorgt dat je nooit op kantoor komt met kapotte spullen. Het is dan misschien wel een telefoon of laptop van de zaak, maar je werkgever zal niet blij zijn en het niet netjes vinden als je deze elke week moet laten repareren omdat je niet zuinig ermee omgaat. Koop dus goede hoesjes zoals het iphone 12 max hoesje of het iphone 12 pro max hoesje

2: Opladers 

Daarnaast is het een goed idee om voor al je apparaten opladers te hebben. Het is namelijk niet de bedoeling dat jij halverwege de werkdag al zonder stroom zit. Ook al hebben ze opladers op kantoor, is het toch fijn om een eigen mee te hebben. Als je dan bijvoorbeeld een vergadering, meeting of cursus buiten de deur hebt zit je ook nooit zonder stroom! Ook is mijn tip om in plaats van goedkope opladers te kopen bij de Kruidvat of Blokker, wel voor een goede te gaan. Deze zorgen er ook voor dat je apparaten niet kapot gaan en je tevens geen brand of stroomstoring veroorzaakt in het kantoor waar je werkt, haha! 

3: Een handige agenda of planner 

Tot slot is een handige agenda of planner echt een must. Niet alleen voor net werkende of iemand die net van baan wisselt, maar eigenlijk voor iedereen die werkt. Het is namelijk zó belangrijk om al je afspraken en to-do punten goed op een rijtje te hebben! Als je altijd te laat komt of afspraken/taken vergeet zullen je collega’s en klanten je op een gegeven moment niet meer serieus nemen. En dat wil je niet! En als dit echt te vaak gebeurt kan je natuurlijk naar je baan fluiten. En ook dat wil je niet! Op bol.com kan je veel soorten planners vergelijken, dus kies hier eentje uit die voor jou het beste werkt en gebruik hem goed en regelmatig.