Geef een paar schoenen cadeau!

Mannen denken altijd dat vrouwen tientallen paar schoenen hebben. Soms is dit ook waar, maar lang niet alle vrouwen hebben de juiste basic schoenen in hun kast. Ze hebben vaak een aantal paar die je alleen op specifieke gelegenheden aankan of die van wat mindere kwaliteit zijn dus die ze niet vaak dragen. Maar de ‘echte’ klassiekers ontbreken vaak. Ben jij dus een man en heb je een cadeau nodig voor je moeder, vrouw of een vriendin? Lees dan in deze blog welke schoenen iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben en welke je dus zou kunnen geven. 

Goede sportschoenen 

Ten eerste zal elke vrouw wel een paar sneakers in haar kast hebben liggen. Maar dit zijn niet altijd sneakers met een goede zool. Denk bijvoorbeeld aan Converse en Vans; dit vinden vrouwen leuke ‘sneakers’ maar eigenlijk zijn het maar slappe gympjes. Wat een vrouw dus vaak echt kan gebruiken is goede sportieve sneakers, en bij voorkeur zelf sportschoenen. Dit is uit mijn ervaring namelijk iets waar vrouwen het geld niet echt voor over hebben, omdat ze liever andere kleding en schoenen kopen. Maar des te leuker als je deze krijgt! En het is veel beter voor het lichaam en de houding van de vrouw als ze wél op goede schoenen sport. 

Lekkere pumps 

Daarnaast lopen sommige vrouwen veel op hakken. Moet je dus voor een vrouw die veel op hakken loopt een cadeau kopen? Dan is een paar goede kwaliteit Pumps altijd een goed idee! Want vrouwen kopen wel pumps, maar vast ook wel eens een paar die niet lekker zitten of van niet goede kwaliteit zijn. En ook dit is niet goed voor het lichaam en de houding. En daar kan je natuurlijk ook vervelende wondjes en blaren van krijgen! Bij gabor schoenen kan je goede kwaliteit pumps kopen als cadeautje met een comfortabele pasvorm. 

Stevige laarsjes

Tot slot zijn stevige laarsjes altijd een goed cadeau. Elke vrouw heeft namelijk wel eens geen zin om op hakken te lopen, maar wil er dan misschien nog wel net of chic uitzien. Dan zijn laarsjes natuurlijk de perfecte schoenen om aan te trekken! Als je dit koopt als cadeau zou ik aanraden om echt leren laarsjes te kopen in plaats van imitatieleer. Echt leren laarsjes lopen namelijk nog een beetje uit en vormen mooi naar de voet van de persoon die het draagt. Op die manier is het super comfortabel! En leer is daarnaast kwalitatief ook goed waardoor het lang mooi blijft en de ontvanger van het cadeau er lang mee kan doen.