Letselschade kan je leven flink op z\\’n kop zetten!

Hoe goed je ook oplet, hoe goed je ook voor jezelf zorgt, er kan altijd wat gebeuren waardoor je, tijdelijk, niet aan het werk kunt. Het kan gaan om iets heel simpels. Stel je voor dat je gaat tanken bij het onbemande tankstation om de hoek. Je stapt uit de auto en glijdt uit in een plas diesel. Dat verwacht je natuurlijk niet en dat is de reden dat je lelijk terecht komt. Je valt of draait gek en je breekt je enkel op een nare manier. Dat is iets wat jij niet wilt, maar ook de verantwoordelijke bij het tankstation wil dat niet. Toch gebeurt het. Jij kunt (tijdelijk) niet aan het werk. Eerst moet de zwelling afnemen, daarna wacht een flinke operatie en na een maand of drie kun je gaan beginnen met de revalidatie. Al die tijd kun jij je werk als ober of serveerster niet uitvoeren. Je loopt dan dus inkomsten mis. Deze letselschade kan dan voor flinke (financiële) probelemen gaan zorgen!

Wat kun je doen bij letselschade?

Allereerst moet je, zodra je daartoe in staat bent, het hele gebeuren uitgebreid in kaart brengen. Vraag de politierapporten en de informatie uit het ziekehuis op en maak een berekening van wat de letselschade je gaat kosten. Denk dan niet alleen aan misgelopen inkomsten, maar ook aan, bijvoorbeeld, de huur van een bed voor in je huiskamer, de kosten van huishoudelijke hulp voor de tijd dat jij niet uit de voeten kunt enzovoort. Aan de hand van deze kosten van de letselschade kun jij smartengeld gaan claimen.

Moet je dat allemaal zelf doen?

Gelukkig niet! De mensen van Letselschade.nl staan voor je klaar. Jij hebt het al druk genoeg met bijkomen, herstellen en revalideren. Je kunt je niet ook nog eens volledig inzetten om het smartengeld te eisen dat je nodig hebt. Letselschade is complex en daar heb je dus echte experts voor nodig!

Dat klinkt fijn, zo'n bedrag!

Maar het is geen "gratis" geld. Je krijgt alleen dat geld waar je, aantoonbaar, recht op hebt. Je zult dus niet rijk worden van een letselschade. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Het is de bedoeling dat je voldoende geld hebt om de tijd te kunnen nemen voor je herstel. Dat je niet, terwijl je nog lang niet fit bent, al weer met zware bladen moet rennen over ongelijke tegels op het terras. Dat komt je herstel zeker niet ten goede en je gezondheid, daar ben je zo zuinig mogelijk op!