Wat een medium voor jou kan betekenen

Het overlijden van een geliefde kan hard aankomen en veel invloed hebben op je leven. De periode van rouw duurt vaak lang en er gaat veel verdriet mee gepaard. Je bedenkt wat je nog allemaal had willen zeggen, en misschien heb je ook wel vragen aan de overledene. Is hij/zij nog ergens? Is diegene bijvoorbeeld op de hoogte van de gebeurtenissen in jouw leven? Als je met dat soort vragen zit, zou je kunnen overwegen om met een medium te gaan praten. Ik zal je vertellen wat een medium is en wat diegene voor jou kan betekenen.

Wat zijn mediums?

Een medium kan, in het kort gezegd, communiceren met de geesten van overledenen. Hij/zij heeft een paranormale gave en is daardoor in staat om boodschappen te ontvangen en over te brengen aan anderen. Er is een groot aantal verschillende paranormale gaven. Zo kun je helderhorend zijn: in dat geval hoor je boodschappen van geesten. Ook zijn sommige mensen helderziend. Zij ontvangen boodschappen in de vorm van beelden. Een medium dat heldervoelend is verkrijgt boodschappen door middel van gevoelens, zoals emoties. Een andere paranormale gave is helderruikendheid. Je raadt het al: het medium ruikt hierbij de aanwezigheid van geesten. Een medium kan ook meerdere van deze gaven bezitten.

Een medium werkt vaak door middel van een foto van de overledene(n) waarmee je weer in contact zou willen komen. Zij werken volgens een van deze methodes: channeling, automatisch schrift, automatisch schilderen/tekenen of trancemedium. Wanneer je geïnteresseerd bent in de diensten van mediums online, kun je je wat meer in deze methodes gaan verdiepen. Mediums kunnen overigens niet alleen communiceren met overledenen, maar ook met engelen, gidsen en hogere lichtwezens. Zij kunnen aangeven welke weg je het beste kunt behandelen, wanneer je het zelf even niet zo goed meer weet.

Verschil mediums en paragnosten

Wellicht heeft u ook al eens gehoord van paragnosten. Mediums en paragnosten lijken op elkaar, maar hebben verschillende gaven en handelswijzen. Zo voelt een paragnost energieën bij mensen. Een medium heeft de gave om contact te leggen met overledenen en staan in contact met twee werelden. Een paragnost is hier niet toe in staat.

Contact

Je kunt in contact komen met mediums en paragnosten door met hen te bellen of te chatten. Chatgesprekken kunnen anoniem plaatsvinden, als je dat prettiger vindt. Voor een foto reading kun je je webcam aanzetten. Zorg er wel voor dat je alleen met mediums in contact komt die zorgvuldig gescreend zijn.