Zeg het met chocolade

Er zijn genoeg momenten om iemand een klein cadeau te geven. Een verjaardag, een bedankje, of gewoon zomaar. Ik denk in ieder geval dat het ontzettend leuk is om een ander wat te geven. Zeker in deze tijd waar we toch allemaal wat minder snel bij elkaar op bezoek kunnen en elkaar minder zien. Het geven van iets kleins is dan een blijk van waardering en dat je aan iemand denkt.

Weet je nou niet wat je zou moeten geven? Geef dan heerlijke chocolade! Er zijn tal van creatieve chocolade cadeautjes te verzinnen. In deze blog zal ik een aantal bijzondere chocolade cadeau ideeën met jullie delen.

Chocolade fondue set

Met dit cadeautje loop je misschien een beetje het risico dat iemand het al heeft, maar zo niet, dan is het altijd een hit! Chocolade fondue kun je eigenlijk voor vanalles gebruiken. Breek je favoriete chocolade in stukjes en leg deze in het kommetje en laat een waxinelichtje branden in de fondue houder. Je kunt zo genieten van gesmolten chocolade voor allerlei kleine hapjes. Neem bijvoorbeeld bevroren aardbeien, dip deze in de gesmolten chocolade en vervolgens in kokosrasp. Genieten maar!

Gepersonaliseerde chocolade

Wat ik zelf vaak leuk vind om te geven is een persoonlijke chocolade attentie. Dit hoeven totaal geen grote cadeaus te zijn. Je kunt een doos bonbons of een reep chocolade speciaal maken door bijvoorbeeld een lieve fotokaart bij te voegen. Gebruik dan een foto van een herinnering met die persoon. Een ander leuk idee is om chocoladepasta te personaliseren met een naam. Veel chocoladepasta merken bieden de optie om een naam op het etiket te laten zetten.

Alles voor een warme chocolademelk

De koude wintermaanden liggen al weer om de hoek en dat betekent dat je weer lekker op de bank kunt kruipen met een dekentje en een kop warme chocolademelk. Het is dan ook leuk om als cadeau een warme chocolademelk pakket te geven. Zo zou je een glazen pot kunnen vullen met alle droge ingrediënten voor een warme chocolade melk. Je kunt er dan een kaartje bij doen met de instructie om er alleen nog warme melk of water aan toe te voegen. Ook zijn er kant- en klare warme chocolademelk cadeausets te koop met een mok en een blok smeltchocolade aan een stokje. Hiermee geef je alles wat je nodig hebt voor een goede kop warme chocolademelk.

Voor de leukste chocolade felicitatie en chocolade bedankjes kun je terecht bij Chocolate Company. Je bestelt hier gemakkelijk kwaliteit chocolade en kunt dit laten bezorgen bij jouzelf of bij de persoon die je graag wilt verrassen.